Powered By Blogger

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής


      Το  ήθος και η πολιτική μας αγωγή, που καθρεπτίζουν , την ιστορία της πολιτικής και της φοιτητικής μας παράταξης , είναι τέτοια , που δεν μας επιτρέπει  , ούτε να δημαγωγούμε εύκολα  ή να συκοφαντούμε άσκοπα.
Οφείλουμε , όμως ή μάλλον το χρωστάμε, στο φοιτητικό Κίνημα και την ιστορία  του,να μείνουμε , μακριά από τις νοσηρές πολιτικες.
Και θα ’μαστέ πολύ συγκεκριμένοι..
Η πλειοψηφία της ΠΑΣΠ,  αποχώρησε  από τη Γ.Σ. των φοιτητων, ενώ δεν παρέδωσε  ενημερωμένα βιβλία πρακτικών και παρουσίασε, αδικαιολόγητα ταμειακό έλλειμμα.
Σε εποχές , που η διαφάνεια γίνεται βάθρο Δημοκρατίας και πρέπει να’ ναι το κατευθυντήριο τόξο όλων μας, εμείς βάζουμε ένα μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

Συνάδελφοι της ΠΑΣΠ,
την  Ελλάδα, δεν την έφεραν στο σημερινό τους  χάλι μόνο τα μεγάλα συμφέροντα αλλά και τα μικρά. Αφού λοιπόν το φοιτητικό κίνημα, είναι στοιχείο της πολιτικής ζωής και μάλιστα, το πιο ελπιδοφόρο, πρέπει να είστε , συνεπείς στην υποχρέωση της ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ , απέναντι σε αυτά που σας εμπιστεύτηκαν , οι συνάδελφοι φοιτητές με την ψήφο τους.
Επομένως , χρωστάτε απαντήσεις .Απαντήσεις που έχουν να κάνουν με τα απλά και τα στοιχειώδη. Αλλά και με την ίδια την αξιοπιστία μας, απέναντι στους συμφοιτητές μας.
-Γιατί δεν κρατούσατε βιβλία πρακτικών ;
-Γιατί παραδώσατε , ελλειμματικό  ταμείο;
-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Αλλιώς
Δεν πεθαίνουν οι ερωτήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου